Costa del Sol i okt.

 

Vi har fejret guldbryllup - på forskud! 😀

Vi - og 17 børn og børnebørn tilbragte efterårsferien på Costa del Sol, hvor vi boede i Costa Mijas tæt på Fuengirola i en dejlig stor villa, der kunne rumme os alle.

De første billeder her er fra huset og omgivelserne OG på næste side, kan du se og læse mere om alle vor dejlige oplevelser i omegnen.

 

Fuengirola

Fuengirola by ligger ud til vandet og er opr. en gammel fiskerby af meget beskeden størrelse.

I dag er det en af Solkystens mest populære byer for skandinaver
Den efterhånden vokset sammen med Los Boliches og Los Pacos, ligesom Las Lagunas egentlig ikke hører til Fuengirola, men af de fleste betragtes som en del af Fuengirola by.
Byen har et utal af restauranter, spanske tapasbarer og strandbarer. Det er altid muligt at gå på opdagelse i de små gader i selve Fuengirola og i Los Boliches – og vi gjorde det!

Vi kom til Fuengirola den 10 okt. - lige på den tid, man der holder "Feria del Rosario" (hvert år d. 6. - 12.) En fest til ære for Fuengirolas skytshelgen: "Nuestra Señora la Virgen del Rosario" - Vor Frue Jomfru af Rosenkransen.

Vi så nu ikke så meget til de forskellige festarrangementer, men bybilledet bar præg af dem i form af folks farverige spanske festpåklædnig og mange flotte hestekøretøjer og ryttere.